Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

High5 2:1 Energy Source Plus koffeines szénhidrátos energia italpor 12 x 47 gr

Az EnergySource egy fejlett 2:1 fruktóz ital Koffeinnel dúsítva az állóképességi sportolók számára. Magas szénhidráttartalmú ital a hosszantartó energiáért..

Az EnergySource egy fejlett 2:1 fruktóz ital Koffeinnel dúsítva az állóképességi sportolók számára. Magas szénhidráttartalmú ital a hosszantartó energiáért.

A 2:1 összetétel bizonyítottan 40%-kal több szénhidráttal látja el az éppen dolgozó izmokat és jobban hidratál, mint a hagyományos sportitalok. Az Energy Source Plus enyhe koffeint is tartalmaz hogy méghatékonyabban épüljenek be a szervezetbe a hatóanyagok. Ez az ital a profi versenyzők optimális választása. Természetes ízével az EnergySource könnyű és frissítő, valamint könnyű a gyomornak.

Színezékektől, tartósítószerektől és mesterséges édesítőszerektől mentes.

A 2:1 fruktóztartalmú EnergySource felszívódása több mint 90g/óra. Ez nagymennyiségű szénhidrát energiával látja el a dolgozó izmokat és gyorsabb valamint hosszabb versenyzést tesz lehetővé.
Ha az a célod, hogy egy hosszú távú kihívást könnyedén, mosollyal az arcodon teljesíts, vagy akár elérd az egyéni legjobbodat, az EnergySource a tökéletes választás, mivel segítségével felülmúlhatod addigi eredményeidet.

MODELL:
MENNYISÉG:

4 500 Ft/db