Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

High5 2:1 Energy Source szénhidrátos energia italpor 1 kg (25 adag)

High5 Energy Source egy magas szénhidráttartalmú ital, a maximális enegia-utánpótlásért. Az EnergySource azonnal felszívódó és könnyen fogyasztható ital intenzív versenykörülmények között is. Igazi gyümölcs ízesítésű, azonban nem túl édes.

A 2:1 összetétel bizonyítottan 40%-kal több szénhidráttal látja el az éppen dolgozó izmokat és jobban hidratál, mint a hagyományos sportitalok. Ez az ital a profi versenyzők optimális választása. Természetes ízével az EnergySource könnyű és frissítő, valamint könnyű a gyomornak.

Színezékektől, tartósítószerektől és mesterséges édesítőszerektől mentes.

A 2:1 fruktóztartalmú EnergySource felszívódása több mint 90g/óra. Ez nagymennyiségű szénhidrát energiával látja el a dolgozó izmokat és gyorsabb valamint hosszabb versenyzést tesz lehetővé.
Ha az a célod, hogy egy hosszú távú kihívást könnyedén, mosollyal az arcodon teljesíts, vagy akár elérd az egyéni legjobbodat, az EnergySource a tökéletes választás, mivel segítségével felülmúlhatod addigi eredményeidet.

MODELL:
MENNYISÉG:

6 490 Ft/db

Magas szénhidráttartalmú ital a hosszantartó energiáért. Az Energy Source egy koncentrált szénhidrát (glükóz polimer) ital mix, arra tervezve, hogy maximális hosszantartó energiát biztosítson neked. Az összes alapvető elektrolitet tartalmazza, alacsony ozmózissal a gyors felszívódás érdekében. Nagyon gyomorkímélő és széles skálájú frissítő ízben kapható; az Energy Source fogysztható hobbi- és elitversenyzőknek egyaránt. Az Energy Source jelenleg tartalmazza a speciális Supercarbs formulát, a forradalmi szénhidrátkeveréket, ami 25%-al több energiát ad és 40%-al jobban hidratál, mint a hagyományos sportitalok. A Herts-i egyetem tesztjei alapján 6.5%-al csökkenti az időeredményt egy konkurens termékkel szemben, egy hagyományos egyéni időfutamversenyen.