Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

High5 4:1 Bar energia szelet 50 gr

High5 EnergySource 4:1 egy csúcstechnológiás regeneráló szelet edzés közben és edzés után. Az EnergySource 4:1 négy rész összetett szénhidrátot és 1 rész fehérjét tartalmaz.

A 4:1 Traning Bar egy csúcstechnológiás energia szelet az edzés közben és az azutáni gyors regenerációhoz. 4 rész szénhidrátot és 1 rész fehérjét tartalmaz. Valódi gyümölcsöt és egészséges gabonát tartalmazva nagyszerű ízű teljesítménynövelő étel. Természetes ízesítésű, színezéktől, tartósítószerektől és mesterséges édesítőszerektől mentes. Két szelet a szükséges napi adag gyümölcs és zöldségszükséglet 1/5-ét biztosítja.

A kutatások bizonyítják hogy a szénhidrát és fehérje kombinációja bizonyítottan csökkenti az edzés közbeni izomkárosodást, valamint fokozza az edzés utáni izomépítést (izomfehérje szintézist), 24-29%-al növeli a kitartást, a kizárólag szénhidrátot tartalmazó szeletekkel szemben és 57%-al a müzliszeletekkel szemben.

A sportolónak óvakodnia kell az izmok kifáradásától és a szénhidrátveszteségtől, ami sportolás közben előfordul, így a kevesebb izomkárosodás és a jobb regeneráció erősebb, rugalmasabb és gyorsabban gyógyuló izomzatot eredményez, csökkenti az izomsérülés kockázatát és az állóképesség nagyobb ütemű gyarapodását teszi lehetővé.

MENNYISÉG:

590 Ft/db

.