Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

High5 energia gél 32 ml/40 gr

High5 EnergyGel magas szénhidráttartalmú koncentrált 4. generációs zselé, ízletes, könnyen emészthető, természetes gyümölcs ízzel. Minden 38 grammnyi tasak 23 gramm szénhidrátot tartalmaz, hogy azonnali energiát biztosítson. Könnyű kibontani, könnyű lenyelni.

Mielőtt kifejlesztették az Energy Gel-t, megkérdezték az atlétákat: mondják el, mi a véleményük a jelenleg piacon lévő gélekről. „Túl édes, túl ragadós és túl sok vizet tartalmaz. Egy frissítő gyümölcs ízű gél sokkal jobb lenne.”- mondták. Évek kutatásai után egy csapat elismert sportoló segítségével kifejlesztettük az Energy Gel-t, egy nagyszerű formulával, az egyszerű és az összetett szénhidrátok tökéletes arányú keverékével – gyorsan és egyben hosszantartóan pótolja az energiát.

A High5 Energy Gel egy negyedik generációs gél, híg állagú, könnyű hordozni, egyszerű használni. Az Energy Gel nem túl édes, nem túl sűrű, így amikor ki vagy száradva, akkor is könnyű fogyasztani. Az EnergyGel tartalmaz minden alapvető elektrolitet, hogy maximalizálja a folyadék és a szénhidrát-utánpótlást. A High5 EnergyGel ideális energia-utánpótlás azok számára, akik tiszta, természetes forrású energiát szeretnének. Vegetáriánusok is fogyaszthatják, továbbá teljesen mentes bármilyen génmódosított tápanyagtól.

A csúcsteljesítmény eléréséhez a High5 Energy Gel nátriumot és káliumot is tartalmaz, amik alapvető fontosságúak a szénhidrát-anyagcserében és az izmok működésében is fontos szerepet játszanak.

De ami a legfontosabb: Ebből napi 40 adagot is elfogyaszthatsz! Ennyire biztosak vagyunk abban, hogy egy teljesen GYOMORKÍMÉLŐ termékről van szó! Nem a „csodát” kínáljuk, hanem csak egy terméket, ami valóban MŰKÖDIK!

MODELL:
MENNYISÉG:

490 Ft/db

2001-ben az „Év Táplálékkiegészítője” címet kapta, 2002-ben a „Legjobb Gél”, 2003-ban az „Év Gélje” és 2004-ben szintén a „Legjobb Gél” díjat kapta. Mielőtt kifejlesztettük az Energy Gel-t, megkérdeztük az atlétákat: mondják el, mi a véleményük a jelenleg piacon lévő gélekről. „Túl édes, túl ragadós és túl sok vizet tartalmaz. Egy frissítő gyümölcs ízű gél sokkal jobb lenne.”- mondták. Évek kutatásai után egy csapat elismert sportoló segítségével kifejlesztettük az Energy Gel-t, egy nagyszerű formulával, az egyszerű és az összetett szénhidrátok tökéletes arányú keverékével – gyorsan és hosszantartóan pótolja az energiát.

A High5 Energy Gel egy negyedik generációs gél, híg állagú, könnyű hordozni, egyszerű használni. Az Energy Gel nem túl édes, nem túl sűrű, így amikor ki vagy száradva, akkor is könnyű fogyasztani. Az EnergyGel tartalmaz minden alapvető elektrolitet, hogy maximalizálja a folyadék és a szénhidrát-utánpótlást. Többféle gyümölcsízben kapható. A High5 EnergyGel ideális energia-utánpótlás azok számára, akik tiszta, természetes forrású energiát szeretnének. Vegetáriánusok is fogyaszthatják, továbbá teljesen mentes bármilyen génmódosított tápanyagtól.

Ha rögbi játékos, úszó, triatlonista, országúti- vagy mountain bike kerékpáros, futó, teniszjátékos, hegymászó, síelő, kalandtúrákon résztvevő, vagy akár a Hadsereg tagja vagy, a High5 Energy Gel könnyű, hatékony és egyszerűen fogyasztható a legmelegebb és a leghidegebb körülmények között egyaránt. A csúcsteljesítmény eléréséhez a High5 Energy Gel nátriumot és káliumot is tartalmaz, amik alapvető fontosságúak a szénhidrát-anyagcserében és az izmok működésében is fontos szerepet játszanak. Magnézium – Az izzadtságon keresztül vesztett magnézium idő előtti izomfáradáshoz, izomgörcshöz vezethet, mert fontos szerepet játszik az izom-koncentrációban és szabályozza a szénhidrát átalakulását energiává. Nátrium – A tanulmányok azt mutatták, hogy a rehidratáció nagyobb ütemben történik, ha az elektroliteket, mint például a nátriumot pótolják az edzés közben. Kálium – Az ásvány ami az összes sejtedben megtalálható. Fontos szerepet játszik az idegi impulzusok továbbításában, az izomsejtek koncentrációjában és a keringési rendszer ellátásában.