Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

High5 Energy Source X'treme citurs italpor (12x47gr)

15 perccel azután, hogy elfogyasztottad ezt az ízletes energiaitalt, készen fogsz állni, hogy új szintre emeld a teljesítményedet. Az Energy Source X’treme a High5 díjnyertes komplex szénhidrátnak és a legerősebb stimulánsok keverékéből áll.

Mivel nagy mennyiségű elektrolitet (+ magnéziumot) tartalmaz, rendkívül gyorsan hidratál, és a lehető legtöbb szénhidrátot és folyadékot juttatja el az izmaidhoz, hogy a görcsnek esélye se legyen. Az Energy Source X’treme megadja az energialöketet és a fokozott szellemi teljesítőképességet ahhoz, hogy a lehető legtöbbet ki tudd hozni magadból.

Az Energy Source X’treme jelenleg a piacvezető stimuláló ital, ha kipróbálod, tudni fogod miért. Tanulóknak, több műszakban dolgozóknak, hivatásos sofőröknek, sportrajongóknak, vagy elit sportolóknak. Az X’treme a fizikai és szellemi teljesítőképességeidet is új szintre emeli.

Érdekeség: Kutatások szerint a koffein nagyszerű élénkítő hatása mellett növeli a glükóz felszívódásának mértékét a testben, valamint fokozza a folyadék pótlást. Az optimális koffeinbevitelt vizsgáló újabb tanulmány az alábbiakat összegezte:

30 percnél rövidebb versenyidőtartam esetén 6-9mg/kg-os koffein adagok kimutathatóan jelentős előnyhöz juttatták az edzett alanyokat.

30-60 perces időtartam esetén a futóknál a 3mg/kg és 6mgs/kg dózisok fokozták a teljesítményt, azonban a 9mg/kg nem mutatott semmilyen hatást. A kerékpárosoknál az 5, 9 és 13 mg/kg-os dózisok mind jelentősen fokozták a teljesítményt.

60 percet meghaladó versenynél az 1-2mg/kg-os bevitelek ugyanazt a hatásfokot mutatták 2 órányi biciklizés után, mint a verseny eleji 6mg/kg bevitel.  Néhány kutatás szerint ez annak tudható be, hogy bizonyos sportolók érzékenyebben reagálnak a koffeinre a fáradság előrehaladtával.

MENNYISÉG:

5 490 Ft/db


Az X’treme a stimuláló változata a bestseller termékünknek, az EnergySource-nak. 15 perccel ennek a jóízű italnak az elfogyasztása után készen leszel rá, hogy új szintre emeld a teljesítményedet.

Az EnergySource X’treme Supercarbs formulát és a legerősebb stimuláló szereket tartalmazza a versenyzők számára. Forradalmi összetevőket tartalmaz, mint: L-Carnitine, Taurin, keserűnarancs-héj, és nagy mennyiségű koffein, amely zöld tea kivonatából készült, így egyenletes felszívódást biztosít.


Párosítva az egyedülálló Hi Electrolyte Görcs Elleni formulával, az EnergySource X’treme megadja az energialöketet és a fokozott szellemi teljesítőképességet ahhoz, hogy a lehető legtöbbet ki tudd hozni magadból.


Az, hogy tartalmazza a High5 egyedülálló Hi Electrolyte Görcs Elleni formulát, egy olyan energiaitalt kapunk cserébe, ami a gyors folyadék- és szénhidrátutánpótlásra lett kihegyezve. A lehető legtöbb szénhidrátot és folyadékot juttatja el az izmaidhoz, hogy a görcsnek esélye se legyen.


Az EnergySource X’treme jelenleg a piacvezető stimuláló ital, ha kipróbálod, tudni fogod miért. Tanulóknak, több műszakban dolgozóknak, hivatásos sofőröknek, sportrajongóknak, vagy elit sportolóknak. Az X’treme a fizikai és szellemi teljesítőképességeidet is új szintre emeli.