Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

High5 IsoGel izotóniás zselé 25 x 60 ml

High5 IsoGel egy új energiazselé, mely elfogyasztásakor nem kell vizet magadhoz venned. Csak tépd le a tetejét és fogyaszd higítatlanul. A legjobb dolog az IsoGel-ben, hogy érzésre és ízre is olyan mint egy sportital

 

A világ legkeményebb versenyein bizonyította, hogy gyorsan képes energiát biztosítani. Könnyű kibontani, könnyű lenyelni, könnyű megemészteni és a természetes gyümölcsíz egyszerűen fantasztikussá teszi.

High5 IsoGel-t, egy nagyszerű szénhidrát formulával, az egyszerű és az összetett szénhidrátok tökéletes arányú keverékével rendelkezik, mely gyorsan és hosszantartóan pótolja az energiát.

A High5 IsoGel egy negyedik generációs gél, könnyű hordozni, egyszerű használni. Az IsoGel nem édes, nem sűrű, így amikor ki vagy száradva, akkor is könnyű fogyasztani. Az IsoGel tartalmaz minden alapvető elektrolitet, hogy maximalizálja a folyadék és a szénhidrát-utánpótlást. Többféle gyümölcsízben kapható.

A High5 IsoGel ideális energia-utánpótlás azok számára, akik tiszta, természetes forrású energiát szeretnének. Vegetáriánusok is fogyaszthatják, továbbá teljesen mentes bármilyen génmódosított tápanyagtól. A csúcsteljesítmény eléréséhez a High5 IsoGel egy tökéletes görcs elleni formulát is tartalmaz. Ezek alapvető fontosságúak a szénhidrát-anyagcserében és az izmok működésében is fontos szerepet játszanak.

De ami a legfontosabb: Ebből napi 40 adagot is elfogyaszthatsz! Ennyire biztosak vagyunk abban, hogy egy teljesen GYOMORKÍMÉLŐ termékről van szó! Nem a „csodát” kínáljuk, hanem csak egy terméket, ami valóban MŰKÖDIK!

MODELL:
MENNYISÉG:

9 290 Ft/db

A legjobb dolog az IsoGel-ben, hogy érzésre és ízre is olyan mint egy sportital, azonban 26 gramm szénhidrátot juttat be a szervezetedbe minden 60 grammnyi adag. Nem nyálkás, nem sűrű és az íze fantasztikus, még ha az edzés, vagy verseny utolsó részében fogyasztod is.

Mint az összes High5 termék, az IsoGel is le lett tesztelve, mind laborokban, mind sportolók által. Így alakult ki a végleges termék. Nem kell várnod a frissítőállomásra, hogy extra üzemanyagot kapj, nincs több nyálkás érzetű zselé, csak vidd magaddal az IsoGel-t és fogyaszd el. Az íze mint egy sportitalé.