Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

Salming Race R1 cipő

Salming Race R1

  • 3 rétegű felsőrész a tartosság és a kényelemért (1. háló a kényelemért, 2. meggátolja az oldalirányú elmozdulást 3. csökkenti a lábra nehezedő nyomást)
  • könnyű, hajlékony, rendkívúl tartós talp, alkalmazkodik a talajhoz minden egyes lépésnél
  • ExoSkeleton kialakítás kiváló lábtartást biztosít
  • TGS 62/75 (a sarok távolsága a lábfejig a teljes hossz 62%, mely extra stabilitást garantál)
  • 5 mm sarok a természetes futás ideális testtartásáért
  • súly 240 gr (42 2/3)
SZÍN:
MÉRET:
MENNYISÉG:

31 990 Ft/pár

A Salming Race a legjobb technológiák felhasználásával készült, mint a TGS 62/75, az ExoSkleleton, a Rollbar- melyet a SalmingXfactor-tól vett át, a Race egy nagyon könnyű, puha és stabil cipő, amely a lábfej természetes mozgását stimulálják. Az Exo Skeleton stabilan és a helyén tartja a lábfejet, a RE35 pedig csillapítást ad a talpnak.

A cipő felső része tartós, könnyű poliészter szövetből készült, amely ötvözve van egy speciális fekete EXO-skeleton vázzal, amely stabilan és a megfelelő pozícióban tartja a lábfejet oldalirányú mozgásoknál és magas intenzitású tevékenységeknél. Az egyedülállóan kényelmes kialakításának köszönhetően az első pillanattól tökéletes komfortérzetet biztosít, a betörésének ideje pedig gyakorlatilag nullára redukálódik.
A többi konkurens márkával összehasonlítva, a Race cipőnek kisebb a lejtése saroktól talpig, és vastagabb a lábfej első részénél a talp kialakítása, amely nagyszerű „elugró” tulajdonsággal látja el a cipőt, ezáltal extra kényelmessé, és élvezetessé teszi a cipő használatát futás közben!

A cipő középpontjában a T.G.S. 62/75 fokos rendszer található, amely kifejezetten a távolságot jelöli a saroktól talp párnás felső részéig annak érdekében optimalizálja a stabilitást, a komfortot, és teljesítményt. Ennek a kialakításnak a kulcsa az úgynevezett „balett” vonal, amely a külső talp élével 75 fokos szöget zár be, ezzel biztosítva a stabilitást. Ezzel a szöggel szemben található a talp felső része, amely a természetes mozgást stimulálva lett fejlesztve.

Ez a nagyszerű cipő a külső szélén az úgynevezett 5 fokos szög koncepcióval is el van látva, amely a segít elkerülni a bokasérülések kockázatát, továbbá a RollBar technológia a cipő belső részén segíti a gyorsabb, és jobb oldalirányú lökéseket.

Annak érdekében, hogy jobban tudd kontrolálni irányváltoztatásaidat az XR110 kiváló tapadású külső talp segít benne.