Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

Salming Viper férfi kézilabda cipő

Salming Viper teremcipő

  • 3 rétegű felsőrész a tartosság és a kényelemért (1. háló a kényelemért, 2. meggátolja az oldalirányú elmozdulást 3. csökkenti a lábra nehezedő nyomást)
  • könnyű, hajlékony, rendkívúl tartós talp, alkalmazkodik a talajhoz minden egyes lépésnél
  • ExoSkeleton kialakítás kiváló lábtartást biztosít
  • TGS 62/75 (a sarok távolsága a lábfejig a teljes hossz 62%, mely extra stabilitást garantál)
  • 5 mm sarok a természetes futás ideális testtartásáért
  • súly 240 gr (42 2/3)
MÉRET:
MENNYISÉG:

34 990 Ft/pár

A Viper egy gyors tempójú agilis cipő minimalista profillal, és kiváló stabilitással. Magában hordozza a Salming legjobb teremcipő technológiáit, plussz néhány újdonságot. Ha Te a Race cipő szerelmese vagy, akkor a Vipert alacsonyabbnak fogod érezni kevesebb párnázottsággal az elülső láb résznél, ezáltal talaj-közeli érzésed lesz a, illetve a láb elülső része sokkal légáteresztőbb lesz. A cipő felépítését a SalmingRunning futócipők ihlették, amelyek három rétegből és egy ExoSkleton vázból épülnek fel. Agilitás, gyors tempó, minimalista profi- ez a Viper

A cipő középpontjában a T.G.S. 62/75 fokos rendszer található, amely kifejezetten a távolságot jelöli a saroktól talp párnás felső részéig annak érdekében optimalizálja a stabilitást, a komfortot, és teljesítményt. Ennek a kialakításnak a kulcsa az úgynevezett „balett” vonal, amely a külső talp élével 75 fokos szöget zár be, ezzel biztosítva a stabilitást. Ezzel a szöggel szemben található a talp felső része, amely a természetes mozgást stimulálva lett fejlesztve.

A cipő talprésze egy speciális EVA - RunLite rendeszerrel van ellátva annak érdekében, hogy az első pillanattól jó érzés legyen a cipőt viselni.

A Viper cipő külső széle az úgynevezett 11 fokos szög koncepcióval is el van látva, amely a segít elkerülni a bokasérülések kockázatát, továbbá a RollBar technológia a cipő belső részén segíti a gyorsabb, és jobb oldalirányú lökéseket.

Annak érdekében, hogy jobban tudd kontrolálni irányváltoztatásaidat az XR110 kiváló tapadású külső talp segít benne.