Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

Cyclaire Rapid kerékpárpumpa hordtáskával

A világ leggyorsabb mini pumpája! + táska

50%-kal gyorsabb mint a Cyclaire Plus 80psi nyomás kapacitás (5,5 bar) Alkalmas hegyikerékpárhoz, szabadidős kerékpárhoz, gyerek biciklihez és minden más biciklihez aminek a gumija 80 psi-s. Súlya kb. 300 gramm anyira kicsi, hogy folyamatosan velünk lehet kerékpározás közben, hiszen kérhető hozzá hordtáska is. Méretei kb. 155 mm*66 mm*52 mm (max) Minden gumiszelephez alkalmazható 1 év garancia

MENNYISÉG:

7 600 Ft/db

A Cyclaire kerékpár pumpák kompaktak, mégis sokkal gyorsabbak és könnyebbek, mint a hagyományos pumpák. Jobbak az alkalmazott egyedi húzó pumpálási rendszernek köszönhetően, mely lehetővé teszi, hogy egy húzásra sokkal több levegőt pumpálj a kerekekbe, mint hagyományos társaikkal. Olyan mintha lenne egy autópumpád, csak mindez 15cm-es és könnyű.

Az új Cyclaire Rapid a világ leggyorsabb mini-pumpája és ideális hegyi kerékpárokhoz, ATB-khez, gyerek biciklikhez és szabadidős biciklikhez. Könnyen felfúj minden kereket 80psi-ig, amely elegendő nyomás ezekhez a kerékpárokhoz.


Ezeknek a pumpáknak sokkal nagyobb a hatásfoka, mint a hagyományos társaiknak. Ezáltal a Rapid gyorsabb pumpálást eredményez. A Cyclaire Plus használata nagyon egyszerű és 8 bar nyomást tud biztosítani.


A Cyclaire pumpák használata olyan egyszerű és gyors, hogy be kellett építenünk egy nyomásmérőt annak érdekében, hogy az emberek ne fújják túl a kerekeket. Ez egy magas minőségű nyomásmérő, mellyel bárhol és bármilyen körülmények között a megfelelő nyomásra pumpálhatod a kerekeidet.


A Cyclaire pumpák felső kategóriás termékek olyan kivitelezéssel, hogy még a legfanatikusabb hegyi kerékpárosok igényeit is kielégítik. Megbízhatóak és tartósak, egyszóval igazi ajándékok a kerékpározás iránt rajongóknak. Rendelhető hozzájuk táska, mellyel a kerékpárra rögzíthetőek a vázhoz vagy az ülés alá, esetleg a kormányra és teljes védelmet nyújtanak.

A Cyclaire pumpák úgy lettek kifejlesztve, hogy mindenki által könnyen használható legyen. Állva könnyedén használható, nem kell pumpálás közben legörnyedni és a hosszú pumpáló szalag miatt sokkal nagyobb hatásfokkal fújható fel a kerék, mint egy hagyományos pumpa esetében. Egy húzás által jóval több levegő juttatható a kerekekbe, mint a piacon található más mini-pumpák segítségével. A Cyclaire Rapid pedig jelenleg a világ leggyorsabb, leghatékonyabb mini-pumpája.

Hogyan használd:

1. Csatlakoztasd a pumpát a kerékpár szelephez, miután a pumpát a kerék mellé letetted.

2. A pumpa fúvókájának zárószerkezetét 90 fokkal fordítsd el, érezni fogod, hogy a fúvóka teljesen rászorul a szelepre, így a pumpálás során az összes levegő a kerékbe jut.

3. Lépj rá a pumpa tetejére (egy kis cipőtalp emblémája jelzi hova). Fogd meg a pumpa markolatát, amit a pumpa bal felső sarkában találsz és állj fel egyenesen. Most készen állsz a pumpálásra!

4. Húzd a markolatot felfelé és máris pumpálod a kereket!

Hogyan működik:

Minden egyes húzásnál, amit a markolat által közvetítesz a pumpába, a húzó szalag kitekeredik a pumpa belsejéből, miközben egy görgős szerkezetet hoz működésbe. A csiga egy kétvégű dugattyúhoz van csatolva, így a dugattyú oda-vissza mozog a pumpában található henger belsejében, amíg a csiga fordulva mozog.

Ez az az egyszerű és ötletes megoldás, amely segítségével a Cyclaire kerékpár pumpa olyan sok levegőt tud egyszerre bejuttatni a kerekekbe. Minél tovább húzod a markolatot, annál többet fordul a csiga és annál több levegőt nyom a dugattyú a kerekekbe.A magyarázó ábra mutatja