Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

KT Tape Flex Terápiás Szalag

 

 

 

  • Megerősített Tape, beépített FreeFlex rögzítővel extra támogatást és stabilitást biztosít
  • Hatékonyabb és kényelmesebb támogatást nyújt a gyenge vagy sérült térdeknek
  • Egyszerű 2 részes felhelyezés az általános belső és külső térdtámaszhoz
  • A speciális kialakítás légáteresztést biztosít, és akár 3 napig is kényelmesen viselhető
MENNYISÉG:

7 980 Ft/db

Egy forradalmian új orvosi megoldás a gyakori sportsérülések megelőzésére ill. a felépülésre talpfájdalmak, lábszárfájdalmak, térdfájdalmak, nyakfájdalmak, hátfájdalmak stb... esetén. KT Szalag nagyon hatékony fájdalomcsillapítást biztosít, stabilizálja a fájó izmokat a kényelem és a mozgás szabadságának feláldozása nélkül. KT szalag használata egyszerű és könnyen alkalmazható.

Enyhíti a fájdalmat:

Fájdalomcsökkentő hatású általános sérüléseknél, úgy mint Achilles íngyulladás, talpi izomkötegek gyulladása (plantar fasciitis), futók térdsérülése, sípcsont sínbetétele, illiotibális szalag szindróma (ITBS), térdín húzódások, gyulladt vádli, nyak, hát és vállfájdalmak, egyéb.

Stabilizál:
Biztosítja, megtámasztja a gyulladt vagy sérült izmokat, ízületeket, ínakat a mozgás akadályozása nélkül, míg a kompressziós szalag vagy borítás épp hogy akadályozza azt! A KT Szalag olyan mint egy merevítő, sőt jobb, és sokkal kényelmesebb viselet!

Tartós:
Ez az alapvető atlétikai felszerelés minden atléta számára. Minden egyes felhelyezett szalag akár 4 napig is tart.

A termék jellemzői:
doboz tartalma: 20 db előre vágott 5,08 cm x 25,4 cm szalag
Medencében vagy zuhanyzás közben is hordható
A felhelyezési instrukciókat megtalálja minden szalag dobozában

Mitől ilyen jó?
A KT Tape kineziológiai szalag 100 %-ban megerősített gyapjúból készül, melyet úgy terveztek, hogy  fokozott erősséget és tartósságot biztosítson. Ez a gyapjú fedőréteg egy vetülékfonalas szerkezetbe van beágyazva, mi egyirányú rugalmasságot biztosít, ami lehetővé teszi, hogy a szalag hisszában nyúljon, de keresztirányba ne. Ez a rostszerű anyagól készült kinéziós szalag biztosítja a tartós megtámasztást, anélkül, hogy akadályozná viselőjét a mozgásban.

Az öntőforma egy mechanikus hálószerű anyag, melyet úgy terveztek, hogy pontosan 140 %-os kétirányú rugalmasságot biztosítson a szalag hosszirányába, viszont keresztirányba ne.  A 140 % nagyon fontos, mert az emberi bőr rugalmassága pontosan ilyen értékű. Az emberi bőrével  megegyező rugalmasság és a hosszirányú nyúlékonyság miatt a kinéziós szalag kényelmesen mozog együtt a test szöveteivel, elenged és visszahúz, akárcsak egy gumiszalag. 


A KT Tape kineziológiai szalag egyedülálló Matrix hálója elősegíti a nedvesség szabad eltávozását, ami fontos a komfortérzet és a viselhetőség szempontjából. Minél több a szalag szövetében a pórus, annál könnyebben távozik a nedvesség, ami a viselésből, vagy az izzadásból adódóan jelentkezik. Az újfajta kialakítás nagyobb szellőzést és nedvességleadást biztosít, így kényelmesen lehet viselni akár öt napon keresztül is, anélkül, hogy viszketne, irritálná a bőrt vagy egyéb káros hatást fejtene ki.

Második bőrként történő tapadás, nagy ellenálló képesség a környezeti hatások ellen. Ússz vele, viseld a lábadon a homokban strandröplabdázás közben vagy egy 100 mérföldes sárfutás alkalmával. A gyógyászati tapaszok esetében nem mindig igaz, hogy az erősebb, mindig jobb. A gyógyászati tapaszok lényege a tapadás és a könnyű eltávolíthatóság: a tapasznak minden körülmények között a helyén kell maradnia, függetlenül attól, milyen szélsőséges a környezet, de legyen könnyen eltávolítható, anélkül, hogy fájdalmat vagy vérzést okozzon. A KT Tape kineziológiai szalagot kifejlesztő csapat több száz órát töltött kutatás-fejlesztéssel, hogy kifejlesszék a tökéletesen egyensúlyt.

A működésének lényege a következő, a tapaszt felhelyezzük az izmok, inak, ínszalagok lefutásának megfelelően, hogy könnyű, ugyanakkor erős, külső megtámasztást biztosítson. Így megvédi a testrészt a sérüléstől és elősegíti a gyorsabb gyógyulást. A KT Tape különbözőképpen működik a különféle sérüléseknél. A tapasz meg tudja emelni és a helyén tudja tartani a térdkalácsot a futók térdében. Rögzíteni tudja a beszakadt izmokat a láb  hosszanti boltozata mentén., mentesítve a környező szöveteket a terheléstől. A KT Tape segíthet a lábszár izmainak megemelésében a gyorsabb gyógyulás érdekében.  Attól függően, hogy hogyan van felhelyezve megtámasztja, lehetővé teszi, illetve megakadályozza a lágy szöveteket a mozgásban. Megfeszítve és visszahúzva, mint egy gumiszalag, segíti a szövetek működését, ill. a gyulladt vagy sérült területekről történő elvezetést, ezáltal megóvja a szöveteket a további sérüléstől, károsodástól.

A KT Tape sérült szövetterületekre történő felhelyezésekor a sportolók megtapasztalták a külső alátámasztást, amely segít megakadályozni egy újabb sérülést, és lehetővé teszi a sérült szövetek pihentetését és természetes gyógyulását, annak ellenére is, hogy továbbra is aktívan sportolnak vele. Csökkenti  a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét, miközben javítja a vérkeringést, amellyel megakadályozza az izomgörcsöt és a tejsav felszaporodását.