Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

Ortlieb Back-Roller City táskapár

Hátsó kerékpáros 100%-ig vízmentes táska gördítős lezárással.

Bevezető modell az Ortlieb kerékpáros táskák terén. QL1 rögzítőrendszerrel felszerelt. Maximum 16 mm átmérőjű csomagtartócsövek számára alkalmas. PVC borítású poliészter anyagú, nagy méretű fényvisszaverőkkel oldalt. Párban kapható, csak piros-fekete színben. 5 év garancia jár hozzá, az Ortlieb többi táskájához hasonlóan! Opcionális kiegészítők(külön kaphatók): hordozórendszer, külső zseb (S-es méretű), kicsi belső zseb.

SZÍN:
MENNYISÉG:

28 955 Ft/db

Back-Roller City
Az új Front & Back-Roller City nagyobb rugalmasságot nyújt a városi kerékpározóknak, még ha nincsenek is a szabadban. Az első és hátsó csomagtartók mindkét oldalán használhatóak, de akár egyedüliként is. A táska oldalán lévő erős fényű 3M Scotchlite Material fényvisszaverők nagyobb biztonságot adnak a közlekedésben. Legfőbb előnye: a városi táskák nem igényelnek szerelést. Az innovatív QL1 rögzítő rendszert könnyű használni, a táska egyetlen kattintással a csomagtartóhoz rögzíthető.

Az első használat előtt a QL horog távolságot beállíthatod a 3. számú Allan kulccsal és már indulhatsz is. És ha többet akarsz, megkapod: a megfizethető alapcsomag számos kiegészítővel bővíthető. Mindkét modell élvédőkkel van ellátva, melyen az ORTLIEB csomagtartó rendszer rögzítésére használt lyukak találhatók. Vállpánt is kapható kiegészítőként.

További jellemzők

  • továbbfejlesztett, alacsonyabb rögzítőrendszer
  • alkalmas max. 16 mm átmérőjű csomagtartócsövek számára
  • 8 és 11 mm-es csövekhez való illesztőelemet tartalmaz
  • használható külön-külön és párban is
  • könnyen tisztítható

2012-től új színekben elérhető a Roller-City sorozat: a megszokott piros-fekete mellett feketében és fehér-feketében is választhatóak első és hátsó táskapárjaik is!

A nagymúltú ORTLIEB német márka, mely a 100%-ig vízálló táskák gyártásában képvisel prémium kategóriát. Minden táskájára 5 év garancia jár. A táskák minden eleme külön is rendelhető!

SzínVörös-fekete, Fekete, Fehér-fekete
Egyebekpárban
Súly1520 gramm
Garancia5 év
Magasság42 cm
Szélesség23/32 cm
Mélység17 cm
Térfogat40 liter
AnyagPD620/PS490
RögzítésQL1