Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

Ortlieb Sling-it Whiteline

Futárstílusú válltáska 4 méretben

Lehajtható füles zárással; új belső formatervezés; akasztó kulcscsomó számára; oldalsó heveder (kivéve az XS-es méretnél) biztosítja a kényelmes és biztonságos kerékpározást. Bélelt számítógéptok külön elérhető a modellhez.

MÉRET:
MENNYISÉG:

22 200 Ft/db

Sling-it Whiteline

Ugyanazok a jellemzők, különbző felszereltség: a vízhatlan táskasorozat a stílusos fekete-fehér kombinációban egy élmény a minimalisták számára. A nagyfelületű nyomtatott ORTLIEB logo vonzani fogja a valódi ORTLIEB rajongókat.

Bármi történhet, te és a táskád összetartoztok. A Sling-it segít a napodat jól szervezni, de amikor egy délutánra elmenekülsz a városból, szintén komoly oldaltáskaként szolgál. Teljeskörű védelmet nyújt könyveid, jegyzeteid és más dolgaid számára. A kényelmes bélelt fül tépőzárakkal gyors elérhetőséget tesz lehetővé. Eltávolítható hátsó heveder biztosítja a kényelmes kerékpározást (kivéve S-es méretnél).

Röviden: a Sling-it egyjól átgondolt táska. A formatervezés részletei folytatódnak a belső kialakításban is: a táska bélelt tépőzáras laptoptartóval rendelkezik, továbbá egy nagy fő rekesszel elrejtett tárolóllyel, 2 cipzáras belső zsebbel toll-tatókkal, névjegykártyatróval

MéretSzínMagasság cmSzélesség cmMélység cmTérfogat LSúly g
XSfehér-fekete182693424
Sfehér-fekete31281412610
Mfehér-fekete36361417750
Lfehér-fekete38391522916