Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

Orca Athlex neoprén triatlonos ruha

Orca Athlex hosszú ujjú neoprén tratlonos ruha

Athlex az Orca elgújabb modellje

Az új Athlex Flex triatlon neoprenruha a nagy rugalmasság és a semleges felhajtóerő kombinációját kínálja azoknak az úszóknak, akik képesek megőrizni a jó pozíciót a vízben anélkül, hogy növelnék a felhajtóerőt. A felsőtest vékony anyaga és a lábak közepes súlyú anyaga maximális mozgásszabadságot biztosító neoprent eredményez.

MAGAS RUGALMASSÁG

Az Athlex Flex segítségével korlátozás nélkül és teljes mozgásszabadsággal úszhat a következő triatlonon. A váll, kar és hát területén található anyagoknak köszönhetően a búvárruha magas szintű rugalmassággal rendelkezik a felsőtestben.

Ha elsajátította úszástechnikáját, és van tapasztalata a nyílt vízben, ennek a ruhának semleges felhajtóerejének köszönhetően megőrizheti természetes testhelyzetét a vízben, így minden egyes ütésnél mindent beleadhat.

 

HIDRODINAMIKA

Az ebben a ruhában használt anyagok SCS technológiával lettek kezelve, amely javítja a hidrodinamikát. Ez segít növelni sebességét a vízben, hogy teljes potenciálját teljesíthesse a következő triatlon verseny úszásszegmensében.MÉRET:
MENNYISÉG:

109 000 Ft/db