Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

Blackroll Flow masszázshenger

Blackroll Flow bordázott masszázshenger

  • két felület egy eszközön

  • érezhetően lágyabb a BLACKROLL® Groove-nál

  • ugyanakkor hasonló vibráló élményt nyújt

  • BLACKROLL® Groove-hoz képest simább a felület

  • hidratáció és keringésfokozás is könnyedén elérhető

  • minden ambiciózus sportolónak ajánljuk

Méret:

  • 30 x 15 cm

MENNYISÉG:

14 900 Ft/db

Forradalmi újdonság, a két filozófiát egyesítő FLOW felület: két felület egy eszközön a fűrészlapra hasonlító kiképzés irányának megfelelően: egy puhább felület a fascia kihengerezéséhez és egy keményebb felület az aktív stimuláció érdekében!
A hatás sokoldalú: hidratálja az izompólyát, serkenti a vérkeringést. Egyéni szükséglet szerint variálható a két felület és persze kombinálható is a kétféle masszázs. Ráadásul A FLOW érezhetően lágyabb a BLACKROLL® Groove-nál, ugyanakkor hasonló vibráló élményt ad anélkül, hogy kellemetlen ugráló érzésed lenne a bordák miatt.
A klasszikus, sima felületű BLACKROLL® henger teret nyert magának a fitnesz és orvosi világban. A különböző hengereket a keménységük alapján tudod megkülönböztetni. Attól függően, hogy milyen a fájdalomtűrő képességed, mi a célod, ki tudod választani a számodra megfelelő keménységű BLACKROLL® hengert.

A BLACKROLL® első dinamikus felülete 2013-ban jelent meg, amely a BLACKROLL® Groove néven elérhető. Bordázott felülete egészen új szintre emeli a vérkeringés fokozás fogalmát a kötőszövetben. A gyors hengerezéssel vibrációt tudsz generálni, amely kiválóan felkészíti a testedet az edzésre, edzés előtt. Mindebből és a rengeteg visszajelzésből inspirációt nyerve úgy döntöttünk, ideje további fejlesztéseket eszközölni. A BLACKROLL® Flow forradalmian új felületet kapott, amely két filozófiát egyesít: egyik irányba használva a hengert egy sima felületen tudjuk kezelni magunkat, míg a fűrész- vagy cápafogakhoz hasonló bordázat másik iránya kiválóan aktiválja az izomzatot. Hidratáció és keringésfokozás is könnyedén elérhető egy hengerrel, csupán a megfelelő irányú hengerezést kell kiválasztani. Mindez természetesen kombinálható is.

A Groove-hoz képest simább a felület, ugyanakkor a bordázatnak köszönhetően ugyanaz a hatás érhető el, kevésbé durva vibrációs hatással. Minden ambiciózus sportolónak ajánljuk a BLACKROLL® Flow-t, akik szeretnék kihozni az edzésekből és a regenerációból is a maximumot. Rendkívül összetett, ígéretes henger a BLACKROLL® Flow.