Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

CEP kompresszió szár 3.0

CEP 3.0 kompressziós vádliszár

 

CEP 3.0 futózokni  2019 modell !!!

Még több innováció, nagyobb hatékonyság

A tökéletes kompressziós hatás megbízható stabilizálást biztosít és támogatja az izmokat: A javított keringés már megkönnyíti a regenerálódást, miközben dolgozol vagy versenyzel, és a stimuláló és támogató hatás pontosítja és dinamikusabbá teszi mozgást.
Csökkenti a fárasztó izom rezgéseket. Élvezd a jó hatásfokot és a könnyű lábakat az értékes tápanyagok optimális ellátásának köszönhetően!
A 3.0 verziót még hatékonyabbá tettük egy pontosabb kompresszióval, hogy optimális tápanyagellátást biztosítson a lábadnak és a gyorsíta a regenerálodást. A zokni tökéletesen illeszkedik a lábhoz és a vádlihoz, kényelmes és hólyagosodás mentes futási élményt biztosít bármilyen terepen. Egyéb előnyök közé tartozik a proprioceptív láb- és boka stabilizáció, valamint a hő- és nedvességkezelés javítása.

 

SZÍN:
MÉRET:
MODELL:
MENNYISÉG:

13 500 Ft/pár

A kompressziós, azaz nyomásos kezelés lényege, hogy az adott testfelületet folyamatosan nyomás alatt tartja. Ennek következtében a serkenő vérkeringés minden pozitív hatása érvényesül (teljesítményfokozás, fáradtság kitolása, görcsök megelőzése, regeneráció gyorsítása stb.). Ezek a termékek egy speciális kötéstechnikának köszönhetően biztosítják a keringést javító kompressziós hatást. Ez a különleges rugalmasság nem csak segíti a fáradt vér visszaáramlását, de hosszú utazásoknál a láb elvizesedését is meggátolhatja. A külső kompresszió optimalizálás révén sokkal több oxigén és energia jut el a fáradt izmokhoz, míg a tejsav elszállítása felgyorsul, így az izmok nem csak gyorsabban regenerálódnak, de nem is fáradnak el annyira. (Egyes felmérések szerint akár 5%-os teljesítményjavulás is elérhető a CEP kompressziós zoknival!)

  • kompressziós légcsatornák
  • kényelmes
  • lélegző
  • rugalmas és tökéletesen felveszi a test vonalát
  • nedvesség elvezető

anyag: 85% poliamid, 15% spandex