Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

medi Travel kompressziós harisnya

medi travel hosszú szárú kompressziós harisnya utazáshoz

Ha hosszú ideig ül az autóban, repülőgépen vagy a vonaton, akkor a mozgás hiánya és az erek szűkületének következtében lelassulhat a vér visszaáramlása a szívbe. Ennek eredményeként kialakulhat vérrögképződés a vénákban, amely a legrosszabb esetben teljesen elzárhatja a véredényeket ás megállíthatja a véráramlást. Ezt nevezik a trombózisnak. Ha vérrög alakul ki a mély vénákban, fennáll annak a veszélye, hogy a vérrög kerül a vérkeringés révén tüdőartériába. Ez a leginkább rettegett szövődmény a trombózis, a tüdőembólia.

SZÍN:
MÉRET:
MODELL:
MENNYISÉG:

7 350 Ft/pár

Hosszú út során az evés ill. a mozgáshiány következtében a gyomor és a belek nyomást gyakorolnak a véredényekre a lágyék hajlatban, és gyengítik a normál vérkeringést. A repülőgépek utasterében a légnyomás a kb. 2000 méteres tengerszint feletti magasságban mért légnyomással egyenlő. Ehhez a légnyomáshoz az emberek többsége nincs hozzászokva. Ez kisebb nyomást gyakorol a szervezetre, amelynek egyik hatása a láb feldagadása lehet. A repülőgépek fedélzetén a levegő jóval szárazabb. melynek következtében az utasok sok nedvességet veszítenek a légzőszerveken és a bőrön át. Ráadásul az oxigéntartalom is alacsonyabb, ezért a vér besűrűsödik, mely trombózis (vérrög) kialakulásához is vezethet, amely a legrosszabb esetben tüdőembóliát és halált okozhat.

Medi Travel harisnya gondosan kiválasztott nyomást fejt ki a lábszárra, ezzel serkentve a vérkeringést. A nyomás csökken a bokától a térd felé haladva. Ez lehetővé teszi, hogy felgyorsítsa a visszatérő vér áramlását a szívbe. A szabadlmazott Climafresh rendszer biztosítja az antibakteriális frissességet és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. A Clims-Comfort technológia megbízhatóan elvezeti a nedvességet.
A Medi Travel harisnya növeli a közérzetet a hosszan tartó vonat, reülő, vagy buszutazások alatt és után.

méret tábla: mérje meg a boka feletti legszűkebb kerületet:
18-20 cm   S
20-23 cm   M
23-26 cm   L
26-29 cm   XL
29-32 cm   XXL

AJÁNLOTT TERMÉKEK

Airsofa XL

24 000 Ft/db