Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

Zoggs Predator junior úszószemüveg

Zoggs Predator juior úszószemüveg  2020-as modell

A kifejezetten nyílt vízi úszásra illetve triatlonra kialakított úszószemüveg új, továbbfejlesztett változata junior méretben

Az új ULTRA FIT Technologa egy exkluzív, saját fejlesztésű tömítés, mely az eddigi legjobb stabilitást biztosítja az úszók számára. Az új szabadalom a világ legkönnyebb és legkényelmesebb úszószemüvegévé teszi az úszószemüveget. A J-alakú tömítés kisebb nyomást eredményez a szemgödörben (illetve a szemek körül) “mintha ott sem lenne” érzést kölcsönözve illetve a korábbi Predator Flexnél 15%-al könnyebb.

A smoke (füst színű) lencsét elsősorban beltérre ajánljuk,de jól megállja helyét kültérben is. A CLT – hajlított lencsés technológia nem újdonság, de még mindig a legjobb megoldás a kivételesen széles, 180 fokos periférikus látás érdekében. Természetesen ezt a lencsét is Fogbuster tartós páramentesítő bevonattal készítjük.

PULLEY ADJUST SYSTEM – az új görgős pántállítási rendszer segít, a pántok egyszerű, arányos megfeszítésében, így a tömítés mindenhol egyforma nyomással tapad a szemünk köré.

FINA approved – a Nemzetközi Úszószövetség által elfogadott minősítést is megkaptuk erre a modellre.

SZÍN:
MENNYISÉG:

6 490 Ft/db