Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

Airsofa XL

Airsofa - felfújható zsákágy AKCIÓ!!!

Ingyenes házhozszállítás az ország egész területén

Pumpa nélkül másodpercek alatt felfújható, kényelmes levegő kanapé, hordtáskával

  • Ultrakönnyű, rendkívül tartós ripstop nylon
  • telefontartó zseb
  • rögzíthető
  • gumis ital tartó
  • vízen is használható
  • 1,3 kg
  • 200 kg terhelhetőség

Méret:

  • kibontva: 278 x 72
  • felfújás után: 220 x 90 x 72 cm,
  • összecsukva: 35 x 18 cm

Tisztítás:
Langyos vízzel és semleges szappannal egyszerűen tisztítható. Tisztaságát hosszú ideig megőrzi.

SZÍN:
MENNYISÉG:

24 000 Ft/db

Hogyan lehet leereszteni az AirSofa XL-t?
Amilyen könnyű feltölteni, olyan egyszerű leereszteni! Csak csatold szét az AirSofa-t a végeinél, és már el is kezdheted feltekerni. Miután feltekerted, csatold újra össze a végeket, és már teheted is bele a chips-es zacskó méretű táskába.

Mennyi ideig tartja meg a formáját feltöltés után az AirSofa XL?
Körülbelül 6-12 órán át tartja meg formáját. Azonban, ez az időtartam függ attól is, hogy eredetileg mennyire jól volt megtöltve, s hány ember és hogyan használja. Azonban egyet biztosan állíthatunk, nyugodtan aludhatsz benne éjszaka, mi is kipróbáltuk, bírja a strapát!
(Persze azért ne felejtsd el, hogy mindössze pár másodperc elegendő ahhoz, hogy megtöltsd levegővel.)

Légy óvatos! A piacon fellelhető más, ránézésre nagyon hasonló termékek minőségben nagyon különbözhetnek, s gyakran az olcsóbb változatok nem maradnak  töltött állapotban 1-2 óránál tovább.

Az AirSofa XL garantálja a piacon fellelhető legjobb minőséget… a Te kényelmedért.

Milyen anyagból készült az AirSofa XL?
Az AirSofa XL masszív anyagát a lehető legerősebb ripstop nylon textilanyagnak köszönheti, és még a tapintása is kellemes!

Légy óvatos! Több, kinézetre nagyon hasonló termék lehet a piacon, ezért vásárlás előtt mindenképpen győződj meg, hogy ugyanazt a minőséget kapod-e, mint nálunk! A legtöbb olcsóbb termék általában gyenge anyagból készült, s a szövése is gyakran hibás.

Az AirSofa XL garantáltan prémium kategóriás, csapatunk személyesen, a legkülönbözőbb felületeken használta.

Milyen felületeken használható az AirSofa XL?
Az AirSofa XL gyakorlatilag bármilyen elképzelhető felületen használható: füves területen, homokban, aszfalton, sőt, még hóban és vízen is. Ez teszi az AirSofa-t a legtökéletesebb társsá, legyen szó fesztiválról, nyaralásról, kerti partiról vagy sítáborról. Anyaga annyira strapabíró, hogy még akár a legextrémebb területeken is használhatod, például a hegyekben vagy más egyenletlen felületen.

Mi a biztosíték arra, hogy az AirSofa XL-t nem viszi el a szél, ha épp nem használjuk?
Nehéz elképzelni, hogy lesz olyan pillanat, amikor senki sem akar az AirSofa XL-ben pihenni. Mi azonban minden eshetőségre felkészültünk, ezért az AirSofa XL-t felszereltük egy olyasmi hurokkal, mint amilyen a sátrakon van, így egy kis cölöp segítségével könnyen földhöz rögzítheted. Ha épp nincs a környezetedben olyan eszköz, amihez rögzítheted, hagyj egyszerűen csak rajta valamilyen nehezéket (táskát, könyvet), ígérjük, nem fog elszállni a széllel!

Mit jelent az AirSofa XL nevében az az XL?
Az AirSofa XL egyik legnagyobb előnye, -amellett, hogy prémium kategóriás termékről van szó- talán az, hogy  jóval nagyobb méretű a piacon elérhető összes hasonló terméknél. Ezt szeretnénk hangsúlyozni a termék megnevezésénél is.