Céglogó

NYITÁSI AKCIÓ!

Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítás!

Orca 3.8 hosszú ujjú neoprén triatlonos ruházat

Orca 3.8 férfi neopérn triatlonos ruha

A kétszeres Ironman világbajnok Chris McCormack ajánlásával!!!

Orca 3.8 ruha a legfejlettebb technológiájú ruházat, mely biztosítja az optimális egyensúlyt úszáskor.

Az új Exo-Cell rendszernek köszönhetően még tovább növekedett a felhajtóerő. Az Exo-Cell egy új innovatív anyag, mely több mint 25%-kal hatékonyabb, mint a korábbi Aerodrome rendszer. Segít emelni a törzset és a lábat a vízben, optimalizálva a testhelyzetet, így javítva a teljesítményt.
Hosszútávú úszásokra tervezték. A 1,5-2 mm-es nano SCS borítás bevezetésével tovább növelték a rugalmasságát. Neoprén panelek a kar és a hónalj részén. A nagy rugalmasságú belső bélés komfortos és kiváló mozgásteret enged, míg az egyenletes, vízálló Exo-Cell panelek megakadályozzák a víz bejutását.
Az alkaron elhelyezett Hydrolift Buoyancy cellák elősegítik a kar jobb helyzetét minden egyes csapásnál, így növelve az hatékonyságot a terhelés csökkentése mellett.
Az új sajátosságok közé tartozik a kényelmes, ideális profilú nyakrész, melyet úgy terveztek, hogy laposan feküdjön a nyak köré és megakadályozza a víz bejutását. A préselt neoprén Aquatread alkar panelek szintén az úszás különböző mozzanataiban adnak segítséget.

MÉRET:
MODELL:
MENNYISÉG:

130 000 Ft/db